Online marketing

Facebook i Instagram – iskoristite njihov pun potencijal!

Društvene mreže predstavljaju jedan od efikasnijih načina promocije biznisa i građenja brenda. Putem njih je omogućena dvosmerna komunikacija sa kupcima (klijentima) i povećanje prodaje kroz uspešan nastup. Samim tim, marketing na društvenim mrežama, kao jedna od vrsta digitalnog marketinga, ima za cilj da kreira vizuelni i tekstualni sadržaj koji će korisnicima privući pažnju i zainteresovati ih, pokrenuti na akciju i vremenom, pretvoriti ih u Vaše stalne pratioce ili kupce.

Prikupljanje pratilaca, komunikacija sa njima, korišćenje Facebooka i Instagrama za povećanje saobraćaja na sajtu – samo su neke od aktivnosti kojima se bavimo kako bismo unapredili Vaš biznis!

Google AdWords

traganje za ciljnom grupom koja ne zadaje glavobolje!

Nesumnjivo, Vaš biznis treba da bude vidljiv i na internetu! Kako doći do više poseta na sajtu, i do većeg broja konverzija? Uz pomoć Google AdWordsa!

Googlov servis, Google Adwords koristi se za povećanje prodaje kroz plasiranje oglasa ciljnoj grupi. Kao efikasan alat za plasiranje reklama potencijalnim kupcima, omogućava nam da kreiramo kampanje koje pomažu Vašem biznisu da bude dobro pozicioniran u rezultatima Google-ovim pretrage.

Željeni rezultati se postižu kroz:

-Search kampanju

-Display kampanju

-Youtube kampanju

Detaljno istraživanje Vaše niše, formiranje predloga budžeta, kreiranje, optimizacija kampanje i oglasa, kao i detaljno izveštavanje o postignutim rezultatima su akcije kojima postižemo bolji rezulat Vašeg poslovanja.

Kampanje se grade tako da prate strukturu sajta, i kroz pravi odabir ključnih reči, interesovanja, detaljnog targetiranja , teksta oglasa i kvalitetnog landing page-a, na korak ste bliže postizanju zacrtanih ciljeva!

Marketing 3
Marketing 3
Marketing 2
Marketing 2
Marketing 1
Marketing 1
Marketing 4
Marketing 4