U eri digitalnog marketinga, gde je oglašavanje na društvenim mrežama i Google platformi zastupljeno u velikoj meri, ne treba zaboraviti ni tradicionalne načine promocije koji ne uključuju često prisutan termin „online“.  Bilo da se radi o organizaciji nekog događaja, učešću na sajmu, ili pak imate potrebu za osmišljavanjem poklona za svoje poslovne partnere- ne zaboravite da je potreba za nabavkom kvalitetnog reklamnog materijala neophodna za reprezentativno predstavljanje Vaše firme. Ugled i kredibilitet je ono što se ne sme olako shvatiti, te je iz tog razloga potrebno da posebnu pažnju posvetite izboru partnera koji će Vas uspešno voditi kroz svet promo materijala.

Koje su dobre strane reklamnog materijala?

  • Imate priliku da izaberete dizajn i vrstu štampe koja Vam se najviše dopada.

Kvalitetna štampa rokovnika, fascikle i hemijske olovke koju prate najaktuelnije štamparske tehnike, dovoljna je da privuče pažnju sagovornika već na prvom poslovnom sastanku! Ovo je početni korak koji će Vam obezbediti da iskoračite samouvereno i sa puno elana, što može ceo tok razgovora preokrenuti u Vašu korist.

  • Stvorite i negujte osećaj bliskosti sa svojim (budućim)poslovnim partnerima .

Ono čemu se svi uvek obradujemo jesu pokloni. Bilo da se radi o simboličnim ili VIP kategorijama poklona- samopromocija putem reklamnog materijala oduvek je bio dobar izbor. Ako Vam treba ideja kojim to luksuznim poklonima možete obradovati svoje saradnike- naši predlozi su spremni!

  • Ne morate u potpunosti odustati od „online“ termina.

U spoju kreativnog pristupa tradiciji i zahvaljujući savremenoj tehnologiji, na

reklamnoj majici možete odštampati QR kod, koji će ljubitelje online komunikacija lako usmeriti na Vaš sajt. Interesantan način da povežete inovativnost i najklasičniji vid reklame- zar ne?

Vrste promotivnog materijala

Da li ste znali da su hemijske olovke i reklamne šolje najzastupljeniji reklamni materijal?

Pored onoga što je najzastupljenije, u velikoj paleti kalendara, rokovnika, USB memorija, reklamnih torbi i kišobrana, pronađite varijante koje će se odlično uklopiti i u Vaš budžet. Reklamna dukserica, majica ili kačket- kombinacija je zaista dosta!

Na vreme razmišljajte o promo materijalu svoje firme, i spremno sačekajte novogodišnje praznike.

Sve informacije i odgovore na pitanja vezana za reklamni materijal, možete dobiti slanjem upita putem LINKA

Tu smo da ostvarimo Vaše želje i da sa Vama podelimo neke nove ideje i predloge!