Web dizajn

Kreativni koncept i dizajn sajta, Arhitektura sajta, Responsive dizajn, Programiranje, Ažuriranje sajta, Prilagođavanje sajta svim browser-ima, SEO optimizacija

Dizajn i kreiranje web sajtova i kompletnog kompanijskog web prisustva, a po potrebi i kreiranje namenskih mikro web-lokacija. Registracija domena, održavanje i administracija vašeg web sajta. Adaptacija opensource CMS sistema i obuka klijenata za samostalno održavanje sajta. Optimizacija internet stranica za web pretraživače. Kreiranje reklamnih bannera i flash animacija. Web hosting (Linux ili Windows).

Dizajn kompanijskih web stranica nije samo njena prosta prezentacija, već i javna komunikacija koja govori što je zapravo vaša firma u virtuelnom svetu mrežnih informacija. Internet i vaš web sajt predstavljaju jedintveni izlog u kome se sve vidi. Budite u korak sa svetskim standardima prezentacije i komunikacije, iskoristite prednosti interneta i predstavite svoju firmu, proizvode i usluge na internetu, te tako budite dostupni 24h dnevno svim svojim klijentima i poslovnim partnerima.