Sa ponosom možemo da se osvrnemo iza sebe i kažemo da imamo 14  godina uspešnog poslovanja. Svih 168 meseci timskog rada smo puni entuzijazma vredno radili. To je ukupno 730 nedelja od toga 730 “odmornih” ponedeljaka i 730 dugo očekivanih petaka. Ali smo svih 5000 dana bili posvećeni, inspirisani, i svaki od 29.200 radnih sati smo se trudili da našim klijentima pružimo najbolje što možemo.

Kada saberemo sve što smo zajedno postigli, dobijemo rezultat međusobne divne saradnje sa 15 kolega, koji su bili ili i dalje jesu deo porodice N media. Trenutno za Novu Godinu delimo 3 paketića a jedva čekamo da ih bude još više, pregrmeli smo bar 10 raskida, radovali se novim vezama, slavili puno rodjendana , proslavljali diplomske i master odbrane  i usvojili 4 ljubimca.

Popijene kafe se mere u hektolitrima i to je nemoguće brojčano predstaviti. Broj situacija kada nam padne šećer je 8 – dnevno. Broj puta kada popustimo pod pritiskom i pojedemo nešto slatko je 8 – dnevno. Broj uspešnih dijeta 1 ( kada računamo onih Mirninih nedelju dana). Broj preskočenih doručaka je 0. A broj poziva klijenata u toku doručka je 3 – dnevno.

Adrijani je omiljeni broj 16, jer je 15-og prošao PDV.

Mirni je omiljeni broj 2, jer joj je ovo već druga godina u kolektivu.

Tanjin  omiljeni broj je 14, jer je do toliko sati već sve u štampi za taj dan.

Teodora voli broj 10, kada profil klijenta dostigne 10K na Instagramu.

Natašin omiljeni broj je 7, jer nas ima 7 zaposlenih.

Milji je omiljeni broj 5 jer joj je toliko meseci ostalo do penzije.

Nini su omiljeni svi brojevi, jer se ona računajući zabavlja.

 

Kada smo dunuli svećiće, poželeli smo puno novih brojeva koji pokazuju veći broj zadovoljnih klijenata, veći broj na računu, veći broj zaposlenih I još mnogo uspešnih godina pred nama.