PR

Interni i eksterni PR, odnosi sa medijima, pisanje objava i saopštenja, kontaktiranje novinara, organizovanje intervjua, press konferencija, distribucija PR materijala, krizni PR, kreiranje komunikacionih strategija, politički PR i lobiranje, izrada planova i strategija kratkoročnih i dugoročnih PR kampanja.

Izrada korporativnih časopisa od koncepta do produkcije, što uključuje i definisanje tekstualnog sadržaja. Prevodi, formulisanje, dizajn i produkcija brošura, oglasa. Izrada korporativnih slogana. Promocije na mestu prodaje, organizacija događaja i sajamskih nastupa.

Copywriting

Plasiranje zanimljivog, korisnog i sadržaja koji prodaje Vaše usluge ili robu je cilj dobrog copywritinga. Tekstovi na Vašem sajtu ili blogu biće osmišljeni tako da ih “ožive” i u čitaocu probude želju i naviku da im se iznova vraćaju. Neka lojalnost korisnika bude Vaša nagrada za kvalitetan i zanimljiv sadržaj!

Saznajte koji su afiniteti Vaše ciljne grupe i ponudite im baš to što žele! Ne znate kako? U agenciji N media, uz šolju kafe i prijatnu atmosferu, možete da saznate šta je ono što će baš Vaš brend da izgradi i lansira ka uspehu! Daćemo Vam predlog kako da u očima korisnika postanete prepoznatljivi i jedinstveni.

PR 7
PR 7
PR 8
PR 8
PR 6
PR 6
PR 5
PR 5
PR and copywriting 5
PR and copywriting 5
PR and copywriting 4
PR and copywriting 4
PR and copywriting 3
PR and copywriting 3
PR and copywriting 2
PR and copywriting 2
PR and copywriting 1
PR and copywriting 1